Ifølge rykter investerer Apple  enorme mengder penger på utvikling av en ny skjerm for den kommende iPad 3. (US$500 million!)

I stedet for å bruke en IPS -teknologi basert skjerm som vi finner i tidligere modeller, blir det hevdet at Apple jobber i samarbeid med Sharp for å lage en skjerm basert på IGZO teknologi.

Dette kan føre til en skjerm som bruker mindre strøm, og tilbyr lengre batterilevetid og en tynnere design. Skjermen vil også ha dobbelt så høy oppløsning som forrige iPad-modellen, og være en såkalt «retina» skjerm, med 330dpi.

Høres fantastisk ut! Vi håper bare at glasset er sterkt nok til å beskytte skjermen hvis den mistes i bakken! Men hvis ikke, vet du hvor du skal komme for en god reparasjonsservice!

Sharp er bare en av tre selskaper som angivelig jobber med å bygge skjermer for Apples populære tablet PC. Sør-koreanske selskapet LG og Samsung er også opptatt med jobben. Men med de siste og pågående rettssaker mellom Apple og Samsung, kan det være at Apple ønsker å bevege seg bort til en leverandør som ikke også er en konkurrent i samme marked.

Les mer her

Oppdatert:

Apple vil angivelig holde en mediebegivenhet den første uken i mars i San Francisco for å avsløre sin tredje generasjon iPad, som ventes å gå på salg snart etter at den er avduket.

Siterer ikke navngitte kilder, AllThingsD rapporterte torsdag at Apples såkalte «iPad 3» vil debut på en spesiell hendelse som skal avholdes den første uken i mars. Det betyr at neste generasjon tablett vil bli vist frem i de neste tre til fire uker.

Forfatter John Paczkowski sa enheten vil i hovedsak være den samme som ryktene har antydet, med en høy oppløsning Retina Display i størrelsesorden 2048-by-1, 536 piksler sammen med en «mye raskere»-prosessor og forbedret grafikk prosessering.

Paczkowski spurte også en kilde om 2012 vil være «året for iPad 3,» og de angivelig sa «hva tror du?» I fjor på iPad 2 avsløringen i mars drepte Apple av rykter om at en ny iPad modell skulle lanseres senere i år ved å erklære 2011 på «Year of iPad 2».

 

Mer Nyheter:

Gratulerer med dagen iPhone!

Gratulerer med dagen iPhone!

Idag er det fem år siden iPhone var introdusert.

I disse dagene er vi vant til alle som kan gjøres men en iPhone men bare fem år siden var alt helt ny! Som Steve Jobs sa, «it changed everything»!

Les mer

Ny iPad 2 TV annonse (USA)

Ny iPad 2 TV annonse (USA)

Apple har lagt ut en ny TV-annonse på sine amerikanske nettstedet for iPad2. Se den her…

Les mer
Web Analytics